Blogger de blog – 32-33/365

Blogger de blog – 32-33/365

Na een maand dagelijks geblog een keer in de statistieken duiken.
De maand januari was goed voor 507 unieke bezoekers. Wat ik op zich wel knap vind want heb hier amper uitgebreide posts geschreven en mijn 365-blogsels zijn ook heel erg vanuit mijn wereldje. Maar gelukkig zijn met kleine dingen dat doe je dan natuurlijk ook vooral met die dingen dichtbij. Zou ik op het einde van 2014 er in slagen om 1000 mensen te bereiken?

Van bloggen gesproken. Afgelopen week mocht ik ook een post schrijven voor Glitterellas. Een postje over George Ezra en laat die zijn Budapest nu ook meteen de ideale plaat zijn voor een zonnige zondag als deze.

 

[youtube LiEMLOk9BwU]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *