Den drive – 5/52

Den drive – 5/52

Sinds ik ga werken gaan de weken zo hard dat ik vorige week helemaal mijn weekpost vergat. Shame on me!

Week 5 was de week van den drive. De eerste week liep ik wat verloren op het werk, de tweede week lag ik met mijn pootjes omhoog met griep en toen vond ik opeens mijn draai en drive terug.

Daar waar ik hem altijd vond. In mijn werk voor de Vlaamse Jeugdraad. Jonge vrijwilligers die zich smijten met goesting om de wereld een beetje mooier te maken. Of toch wat anders en beter.

Met als kers op de taart de verkiezing van onze nieuwe voorzitter Nozizwe. Vorig jaar bezorgde ze me al kippevel op Jong Gewild. Nu mag ze maandelijks de discussies in goeie banen leiden. Ook de pers hing meteen aan haar lippen en felicitaties kwamen uit alle hoeken. En Nozizwe die blijft gewoon zichzelf met beide voeten op de grond. An inspiration!

Leave a Reply

Your email address will not be published.