Emo met Kapitein Winokio

Emo met Kapitein Winokio

Daar zat ik dan. Frontrow met de kinderen op M-idzomer for Kids. Wachten op de Kapitein. De band springt het podium op en ik krijg spontaan de krop in de keel.

Ik kan er niet aan doen. De eerste minuut van een Winokio optreden ben ik een vat vol emoties. Dankbaar dat ik met de kleintjes mee mag genieten van een topshow, vol bewondering voor Winokio en zijn matrozen die er telkens in slagen kinderen massa’s plezier te bezorgen. Zo een klein gelukje met maanden nageluk.

Zin om zelf mee te duiken in de vrolijke wereld van Kapitein Winokio? De komende weken toert hij nog door Vlaanderen met zijn zomershow en deze winter is Winokio blij, bang, boos, bedroefd. Een vat vol emoties, echt iets voor deze mama ?

One thought on “Emo met Kapitein Winokio

  1. Ik zag onlangs een filmpje van een concert van de Kapitein. Ze vroegen de kinderen een mopje te vertellen, en er was een jongen die begon te vertellen en dan uiteindelijk overging in een liedje. Schitterend toch hoe ze dat doen! Toppers! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.