Give away – 279/365

Give away – 279/365

Afgelopen 278 posts gingen over klein geluk. Dat deel ik graag met jullie via mijn schrijfsels. Onlangs blogde ik zo over Paper Ant Design van Papiermier. De leukste blogposts kregen van hen ook een fijne beloning. En dat kleine geluk deel ik graag met jullie. Daarom een give away met drie ministempels.

Wil jij graag de 3 stempels: happy cloud, ballon en boom winnen? Laat dan hieronder een comment achter voor vrijdag 10 oktober 18u. ย Zaterdag maak ik dan de winnaar bekend.

—UPDATE—

And the lucky winner is…

Proficiat Marian! De stempels komen asap jouw richting uit.

9 thoughts on “Give away – 279/365

  1. Oh oh oh mooi! Die zou ik wel graag hebben om enveloppes en kaartjes enz mee te versieren! Een stille volger van je blog ๐Ÿ˜‰

  2. Zeer zeker kandidaat. Wat een prachtige stempeltjes. Omdat ik hou van dromen, wandelen in de bossen en figuurtjes zoeken in de wolken.

  3. Ik zet tegenwoordig overal stempels op, maar mijn collectie is helaas niet zo groot. Dus ik wil ze graag uitbreiden ๐Ÿ™‚ Ik heb het alfabet van Papiermier en gebruik dat heel vaak. Ook hun vosje is รฉรฉn van mijn favorieten. Als ik dat naast een boom zou kunnen zetten, zou ik zelf geschenkpapier kunnen maken ๐Ÿ™‚ Pretty please?

  4. Ooh, ik ben fan! De enige stempeltjes hier in huis zijn schreeuwerig lelijke roos-paarse hartjes en bloemetjes van de hema. Deze winnen zou een perfect excuus zijn om die weg te smijten. En ik ben er zeker van dat de dochter helemaal weg zou zijn van de “juchtbajon!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *