Give away – Duplo mijn eerste tractor

Give away – Duplo mijn eerste tractor

Dat we hier in huis behoorlijk gek zijn op Duplo kon je onlangs al lezen in de post over de wielen van de Duplobus. Dankzij Duplo mag ik nu een van jullie gelukkig maken met een setje “Mijn eerste tractor“.

Tractors zijn hier thuis een instant succes zowel de Duplo varianten als de echte grote exemplaren. Deze Duplo set bevat tractor met kar, een jongen en een meisje, een mand en kleurrijke blokken met allerlei fruitsoorten. Ideaal voor de kleinste Duplofans.

Hoe meedoen?

 1. Comment hieronder wat het favoriete fruit of de favoriete groente van jouw kleintje is.
 2. Like mijn Facebookpagina
 3. Woensdagavond  13 mei maak ik de winnaar bekend

UPDATE

Merci voor al jullie fijne comments.
De random name picker deed zijn job.
En de winnaar is… Charlene!

18 thoughts on “Give away – Duplo mijn eerste tractor

 1. Jeanne is vooral fan van groene groentjes: prei, erwtjes en spinaci!
  Fruit: Aardbeien en peer

 2. Favoriete fruit en groente voorlopig nog onbekend… Maar gezien het seizoen van de eerste smaakjes die via de melk doorkomen, en de grote struik hier in de tuin, zouden dat wel eens frambozen kunnen worden.

 3. Leo is een grote fruitfan maar vooral aardbeikes gaan er goed in 🙂 gele paprika is zijn lievelingsgroente 🙂

 4. Hmm, onze zoon van 14 maanden eet heel graag. En dan nog liefst van al wat op ons bord ligt. Ik denk zelfs dat hij geen favoriet heeft. Misschien olijven, als dat op tafel staat, gaat het snel!

 5. Avocado 🙂 is dat eigenlijk een groente? Heel lekker in ieder geval. Niet inheems maar wel gezond. Gustje zegt steevast: trrrrractorrrr

 6. Onze kleine meid lust alles, zolang het maar in grote hoeveelheden is! Maar meloenen vallen hier wel extra in de smaak 🙂

 7. Jammer genoeg geen fruit en groentefan in huis, maar wel een zeer grote tractorfanaat. Dus: enkel en alleen frambozen!

 8. Hier is het voorlopig enkel nog melk, maar de veggie-mama hoopt dat Emma graag alle groentjes eet 😉

 9. Melk is Gust zijn favorietje op dit moment. Maar hij is er speciaal vroeger uitgekomen om deel te kunnen nemen aan jouw wedstrijd!

 10. Thomas zijn favoriete groente is absoluut wortel! 🙂 🙂 Net zoals de konijntjes waar hij zo gek van is. Maar eigenlijk lust hij alles, enkel van aubergine krijgt hij rode wangetjes. En van fruit eet hij graag banaan, binnenkort hem ook eens laten proeven van de lekkere aardbeitjes, mmmmmmm 🙂

 11. Fruitjes zijn makkelijk: dat zijn aardbeien voor groot en klein. Groentjes zijn al iets moeilijker maar dan gaan we toch voor komkommer voor de kleine en wortelen voor de grote in huis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *