Griezelen met Halloween!

Griezelen met Halloween!

Het is jaren geleden dat ik nog eens van de herfstvakantie geniet. Een deugddoend verlof voor mezelf en de kinderen. En al gaat de kinderwekker even vroeg als in een werkweek en worden we ook geteisterd door de nodige bacillen is het toch vooral superfijn om zo intens samen te zijn met de kindjes.

Als het weer dan ook nog even meezit is het heerlijk toeven op de Halve Maan. De kleine speeltuin baadt ‘s ochtends vroeg meteen in de zon. Ideaal voor klim- en schuifafpret. En om vriendjes tegen het lijf te lopen.

20161102_204600000_ios

Toen ik een tijdje terug een mailtje kreeg of ik de kindjes wou trakteren op een surprise Halloween ontbijt hoefde ik er niet lang over na te denken. De kleintjes houden van de herfst, het vallen van de blaadjes, pompoenen en light griezelen.

Van Danone kregen we een Smartmat pakket met lekkere goodies en Halloween decoratie. Stickers en XXL kleurplaat #ftw. Met de inhoud van het pakket ging ik aan de slag voor een griezelontbijt met spookbananen, pompoenmandarijnen en kaasbezempjes. De receptjes vind je terug op de blog van Lobke!

20161101_064855000_ios

En zo is het eindelijk nog eens genieten van waar het hier ooit zo vaak over ging. Doodgewone kleine gelukjes. Dingen waar ik de laatste tijd te weinig oog voor heb. Een huis dat geurt naar pompoensoep en zelfgebakken speculaas. Een dochter die geniet van samen dansen en een wasmand steevast mandwas noemt en een washand handwas. De zoon die op een hoop oud hout kruipt “Dit is mijn schip!” <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *