Rainbow City Warriors

Rainbow City Warriors

Morgenvroeg vind je me bij JBC. De keten heeft sowieso leuke collecties en voor de kleintjes gaan ze net dat tikkeltje verder om mooie en originele dingen te brengen. Zo ligt vanaf morgen de fijne collectie Rainbow City Warriors in de winkel. Het resultaat van een samenwerking met schrijfster Eef Rombaut en illustratrice Emma Theyssen. Emma ken ik via mijn werk op De Ambrassade. De unieke look and feel van haar illustraties maakt me in een oogopslag vrolijk. Beide dames slaan geregeld de handen in elkaar voor kinderboeken als Hart gezocht. verloren. gevonden en Schaap zoekt schoen . En gingen nu dus aankloppen bij de kledingketen voor een verhaal op stof.

JBC_KEP2902JBC_KEP2560

Vrolijke kleuren,  dappere strijders. Comfortabele en onderhoudsvriendelijke materialen. En nog budgetvriendelijk ook. Iedereen blij. Rombaut en Thyssen kozen voor een originele collectie met een boodschap. Want ze willen kinderen weer aan het ravotten krijgen. Op avontuur, buiten, ook in de stad. Voor Gitte staat alvast de joggingbroek en een jumpsuit op mijn verlanglijst, op de groei uiteraard want de jongedame zit nog maar aan maatje 74. Voor Mats een stoer shirt en short om hopelijk snel op de Halve Maan te gaan ravotten.

De collectie Rainbow City Warriors ligt in de winkel vanaf zaterdag 25 april en is er voor jongens en meisjes van maatje 92 tot en met 122.

DEF_KEP2432

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *