Relax – #boostyourpositivity

Relax – #boostyourpositivity

In een stevig stressweekske vertellen hoe ik ontspan. Van een uitdaging gesproken. Om heel eerlijk te zijn heb ik sinds ik weer aan de slag ben nog niet veel relaxmomenten gehad. Altijd in de weer voor werk en gezin.

Maar leeglopen doe ik zo:

  • Zingen

Mijn buur weet gegarandeerd wanneer ik thuis aan het werk ben. De muziek staat dan lekker luid en ik zing geregeld stevig mee. En als energizer spring en dans ik ook geregeld door de living. Word ik zen van en is goed voor de creativiteit

  • Knutselen

Met Mats wolkjes maken of tekenen of schilderen. Hij geniet, ik geniet, iedereen blij!

  •  Ontbijten op zondag

Door de week is er geen tijd om te ontbijten, maar dat compenseer ik met een lekker relax ontbijt op zondag. In pj’s met spek en eikes en vers geperst fruitsap. Heaven!

  • Sport

Eentje waar ik voorlopig niet in slaag. Maar het is hoog tijd dat ik mijn nieuw badpak eindelijk een doop geef en mijn loopschoenen weer uit de kast haal. Want sporten doet wonderen om mijn hoofd helemaal leeg te maken.

2 thoughts on “Relax – #boostyourpositivity

  1. Hoera! Ik lees hier voor het eerst een dingetje waarbij ik spontaan denk “oh ja, zalig ontspannend!” Het loeihard meezingen dus. In de auto, terwijl de echtgenoot aan het stuur zit en stiekem geniet omdat ik zo enthousiast ben. Helaas duurt de ‘flow’ ervan maximaal een paar minuutjes, maar het is wel heerlijk. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *