Doe meer met de foto’s van op je telefoon

Doe meer met de foto’s van op je telefoon

2018 +9000 foto’s in de cameraroll

December, traditiegetrouw het moment dat ik de tijd neem om iets te doen met de duizenden foto’s op mijn smartphone. Meteen een goeie reden om in te plannen dat ik grote schoonmaak moet houden in die camera roll.

Kerstkaartjes

Al een jaar of 3 gaan we in deze periode voor custom kerstkaartjes. Blame Willem Pirquin die stopte met zijn pareltjes! Dit jaar sleurde ik eens niet iedereen voor de camera want druk druk druk ? en ik vond ook geen matching foto’s voor een gezinscollage dus ging ik voor een stukje uit ons interieur.

Op naar een een intergalactisch jaar vol kleine gelukjes. Helemaal fan van de homesick astronaut? Check dan zeker de instagram van Thousand Days!

Kaartjes bestellen, kan snel en makkelijk online. Ik bestelde een batch via Smartphoto.be .

Give-away – fotoidee!

Maarrrr december is ook pakjestijd. Mijn favoriete 12 beelden van het jaar probeer ik dan een plekje te geven op een kalender. Rode draad? De kinderen.  Meteen een leuk geschenk voor mezelf en de grootouders.

Zin om zelf ook iemand blij te maken met een fotogeschenk? Van Smartphoto.be kreeg ik een code ter waarde van 25 euro voor een eindejaars giveaway ? ?
Al wat je moet doen is hieronder commenten welk Smartphoto fotoproduct jij dit eindejaar nog in huis wil halen is. Op zondagochtend 16 december loot ik de winnaar. Veel succes!

4 thoughts on “Doe meer met de foto’s van op je telefoon

  1. Kalender met foto’s van de kinderen als cadeau voor de grootouders is een topidee, dat ik graag steel ? Als dat dan met een kortingscode kan, ideaal.

  2. Ik moet mijn kerstkaartjes nog laten afdrukken. Misschien gebruik ik wel de foto’s van de chaotische sessie met T&M in takkietrui in de zetel of misschien moet ik iemand vinden met #smartphonephotographytalent… Als het snot wil begin ik er morgen aan… Of overmorgen… Zeker dinsdag 🙂 #procrastinationprofessional #gelukkigkanjebijsmartphotojekalendereenderwelkemaandlatenbeginnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *