Door weer en wind – bike to work part 2

Door weer en wind – bike to work part 2

Afgelopen dagen was het opletten geblazen op het fietspad. Alsof automobilisten er van uit gaan dat als de regen met bakken uit de hemel valt er vast niemand nog op de fiets kruipt. But hey, it’s only rain and all you get is wet!

De fiets als vervoersmiddel is mijn bewuste keuze. Ik hou niet van autorijden. De afgelopen jaren pendelde ik dagelijks naar hartje Brussel met de trein. Dus zag het helemaal niet zitten om voor 10km een auto te kopen. Niet alleen kostelijk in aankoop en onderhoud, maar ook het zoveelste metalen blik dat rondtuft op de baan. Niet mijn ding.

fietserke

Dus ja ik fiets elke dag over en weer Averbode. Ook als de wind blaast, het regent of vriest. En nee je hoeft niet van “oei oei, ai, ai, ocharme” te doen, want ik geniet van mijn dagelijkse tochtje fietsvrijheid, het geeft me tijd om te zingen, gedachten te ordenen en te werken aan mijn conditie. I’m on a bike mission!

One thought on “Door weer en wind – bike to work part 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *