Tattoo 15 – tussenstand

Tattoo 15 – tussenstand

Dik een week geleden smeet ik een bevraging over tattoo’s in de groep. Ondertussen hebben 199 mensen hem ingevuld. Tijd voor een kleine tussenstand…

Jullie komen vooral uit Antwerpen of Oost-Vlaanderen. Waar zitten die Limburgers en West-Vlamingen met tattoo’s? Mannen en vrouwen zijn ongeveer gelijk vertegenwoordigd. En op vlak van leeftijd is de jongste 16 en de oudste 62. Merci papa!

Qua stijlen valt het nu al op dat er veel meer diversiteit is. De tribal die in 2005 zo populair was komt pas op plaats 6. Nu zetten jullie vooral “iets anders”, gaande van old school over celtic, logo’s, kunst en abstracte dingen. Bovenarmen zijn nog altijd plek nr 1, maar ook meer zichtbare plekken als de onderarm en pols komen de top 5 binnen.

Dik 80% geeft aan dat de tattoo(‘s) weldoordacht zijn en nog geen 10% zegt ooit spijt te hebben gehad van zijn tattoo(‘s).

Maar goed, 199 is not niet de verhoopte +200. Via linkliefde van tattoo-artists hoop ik de komende 2 weken nog wat binnen te krijgen. En jij mag de link natuurlijk ook nog altijd eens delen op je FB, Twitter of blog: https://crispkat.typeform.com/to/JLI3jU

Merci!

One thought on “Tattoo 15 – tussenstand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *