Fence – The Return of Geronimo — Uit het CD-rek

Fence – The Return of Geronimo — Uit het CD-rek

Tonight we’re gonna party like it’s 1999. Ik zie die bewuste nieuwjaarsnacht nog zo voor me. Op de dansvloer in JH Tijl, waar je inkomkaart van de oudejaarsfuif ook meteen je lidkaart voor het nieuwe jaar was. We waren een vrolijke bende dansmariekes bij elkaar en dat zijn we nog steeds.

Met de renovatie in het vooruitzicht is er verdeeldheid over de waarde van een fysieke muziekcollectie. Waarom nog CD’s fysiek stockeren als je toch zo wat alles op Spotify vindt. Valabel argument, dus terwijl ik wik en weeg of ik mijn CD-collectie al dan niet hou neem ik jullie dit jaar mee op sleeptouw met ‘Uit het CD-rek’.

1999, het jaar van Britney’s One More Time, Cher zong van love after love en Ricky Martin? He was livin la vida loca. Geen van allen vind je in mijn collectie, wel uit het CD-rek en van dat jaar: The Return of Geronimo van Fence.

Fence, een band uit het fijne Limburg, eindigde in ’98 tweede op Humo’s Rock Rally. Das Pop ging dat jaar met de overwinning lopen. Een jaar later een debuut om u tegen te zeggen. The return of Geronimo kan ik na 18 jaar (getting old!!!) nog n met gemak meezingen. Complexloos en met een hoog oorwurm gehalte. Remember die heerlijke single Mary Lou? Na een lange radiostilte doken ze opnieuw de studio in. Stap even mee in mijn teletijdmachine and enjoy…

2 thoughts on “Fence – The Return of Geronimo — Uit het CD-rek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *