Review Samsung Powerbank

Review Samsung Powerbank

Vakantie, ideaal om je batterijen weer op te laden. Ik was er helemaal aan toe. En deze blog ook. En mijn telefoon…

Ik spring steevast zuinig om met mijn smartphone want ben niet graag batterijloos. Niet evident op lange dagen met vorming, een avondje uit of als je Pokémon Go speelt… Via het team van gsmpunt.nl kreeg ik de vraag of ik een Samsung powerbank wou testen.

samsung powerbank

Ik was een beetje sceptisch of ik het praktisch zou vinden en of het wel snel zou laden. Voor mijn iPhone heb ik sowieso wel mijn laadkabeltje nodig want Apple en reguliere USB-poorten ho maar. Maar zo een powerbank is best knap en handig. Je laadt je powerbank vooraf op, via de infolichtjes weet je perfect hoeveel percent je batterij (nog) geladen is. Als je telefoon of ander toestel dreigt uit te vallen plug je het toestel gewoon in. De powerbank is voorzien van een built-in laadkabeltje, superhandig om je telefoon aan te sluiten in je handtas of rugzak en te laden. Bovendien beschikt deze powerbank over een bijzonder krachtige batterij. Ik schrok er van hoe snel mijn telefoon weer opgeladen was. Kortom een handige oplossing voor powerusers!

Je vindt deze en andere powerbanks via gsmpunt.nl

One thought on “Review Samsung Powerbank

  1. Ik heb een tijdje geleden ook een powerbank gekocht. Inderdaad heel handig! Al is het blijkbaar wel niet zo goed voor je gsm om het regelmatig te gebruiken. Dus in mijn geval enkel in noodgevallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *