Bollen met de B van Bike to work

Bollen met de B van Bike to work

Vorig jaar maalde ik meer dan 3000 km met mijn e-bike. Heerlijk cruisend door regen en wind, op zonovergoten dagen en over blinkende straten.

Vorige winter was er een met weinig vrieskou maar behoorlijk wat wind, de lente was dan weer bijzonder nat en de zomer wisselvallig om wel mooi te eindigen met een hittegolfje. De herfst was soms zacht, soms fris en ook wel eens kletsnat. Maar ik heb genoten van elke rit. Ik zag reigers en roofvogels, spechten, roodborstjes en mussen. Eenden, kikkers en van maart tot november een invasie slakken. En een enkele keer een eekhoorntje, een pauw en vandaag nog een vrolijk konijn. Nu dat eerste jaar bike to work helemaal rond is was ik best content dat ik vandaag weer de fiets op mocht voor nieuwe avonturen met mijn tweewieler.

En om mezelf te belonen voor al die gemaalde km’s bol ik voortaan met een Big Bell van Basil. Ding Dong, je gaat me horen komen!

2 thoughts on “Bollen met de B van Bike to work

  1. Deze bike-lady doet het ook elke dag, 12 km door de vrieskou , met exact dezelfde cube é-bike and enjoying it !

    1. Oh wow Trui, wat leuk om te horen. Heb de afgelopen week echt enorm genoten van de vrieskou en de mooie avondkleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *